Редактор: e-mail: Кадър: БТВНе останаха средства, нямаме и за печатни материали, така

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВНе останаха средства, нямаме и за печатни материали, така
Коментари Харесай

Проф. Велислав Минеков: Мафията ме заплашва, мафията управлява България, но хубавото е, че в нея има прости хора

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Не останаха средства, нямаме и за печатни материали, тъй че няма по какъв начин повече да хвърляме яйца и развалена риба по здания, съобщи проф. Велислав Минеков в „ Лице в лице ” по БТВ.

От Дявола се отхвърлям, от нищо друго не се отхвърлям. Божа работа е дали ще има още блокади, според от напрежението с протестиращите ще решим, добави проф Минеков.

Четох, че татко ми бил Централен комитет и съветвал Тодор Живков. Как каменоделец ще поучава деспот?Това са изключителни нелепости, страшни измислици, неистини, това е обикновено събитие за тези медии. Когато не се откри задоволително ясно, което да бъдете оплют, откакто всичко е преровено, стартират да протягат ръка на роднините. И освен на татко ми, а на задоволително близки хора, в това число детето ми. Пробват и със закани. Айде, да познаем, до три пъти, кой ме заплашва. Едва ли е баба ми, която към този момент е покойница. Това, което дефинираме като мафия, това е, което заплашва. Наистина мафията ръководи България. Така го вършат, че да се досетим, че става дума за мафията. Хубаво е това, че са елементарни хора, тъй като, в случай че бяха интелигентни, нещата можеха да станат доста съществени. Идеите им за някакво възмездие са обикновени, те са общо взето тоягаджийски, банални, дзопълни проф. Минеков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР